Hot Items

Fokken en aansluiting bij de rasvereniging:

Fokken zonder collega fokkers is eigenlijk niet mogelijk en daarom was de aansluiting bij de LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging dan ook een logische zaak. Samen regels afspreken over gezondheid en de wijze waarop je je honden houdt zijn volgens ons een must. Uiteindelijk heb ik, Johan Schuurman, ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid op me genomen als voorzitter van deze vereniging. Door op het logo te klikken wordt u door gelinkt.

BannerNw

Voortdurende medische controle:

Alvorens te kunnen fokken dienen de honden te voldoen aan een aantal medische eisen zoals HD en ED onderzoek. Wij weten ons gelukkig te prijzen met een geweldige dierenartsenpraktijk waar al onze dieren onder controle staan. Naast de reguliere onderzoeken is er ook de ondersteuning tijdens de zwangerschap en bevalling en natuurlijk zijn ze er voor de puppen. Alle puppen worden gevaccineerd, ontwormd, gechipt en tevens wordt hun DNA vastgesteld. De medische gegevens worden niet alleen door het Diergeneeskundig Centrum ‘de Nieuwe Hanze’ vastgelegd maar ook krijgen pupkopers een kopie van de gegevens mee na de aankoop.

dnh

LICG samen kennis delen:

Bij het LICG vind je alles over het aanschaffen en verzorgen van huisdieren en heel veel praktische informatie waaronder het reizen met je huisdier naar het buitenland.

Button_120x90

Fairpup:
Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP.  Een FAIRPUP is een pup uit een eerlijk nest. Doe hier de FAIRPUP-CHECK.

unknown

Social Media:

Ook ODH kennel Ballincurra doet mee op social media. We zijn middel onderstaande logo’s bereikbaar op Twitter en Facebook.

TW  fb-art

Reacties gesloten.